Om os
Nordic Target er et hold af ammunitionsspecialister og våbensmede med over 30 års erfaring

Nordic Target er en dansk producent af blyfri jagt ammunition af høj kvalitet. Vores produktion bygger på Per Clausen's omfattende viden og erfaring inden for udvikling af specialiserede ammunition til jægere i Danmark. I løbet af de sidste 30 år har Per Clausen opbygget en stærk kompetence inden for produktion af alle jagt kaliber, hvilket gør det muligt for os at tilpasse hver enkelt patron til den specifikke riffel for at opnå den bedst mulige præcision, energi og hastighed.

Vores Pro-version er tilpasset til hver enkelt kunde og vi kan levere alle kaliber fra 222 til 600 Nitro. Vores standard blyfri jagt ammunition er produceret på avancerede Mark 7 lade-maskiner, og vi sikrer høj kvalitet i følgende kaliber: 6,5x55, 308 W, 30.06 Springfield og 300 WM.

Vores standard-ammunition kan købes hos Nordic Target efter aftale. Nordic Target tilbyder en række services i forbindelse med vores ammunition, inklusiv specialsammensatte jagtrifler med tilhørende optik, indskydning og instruktion i jagtskydning.

Desuden har vi et samarbejde med Shultz & Larsen om salg af deres nye serie af finskytte rifler TACTICAL til militær, forsvar og jagt.

Det vi er bedst til

Vores services og produkter

Standard ammunition
Vores standard blyfri jagt ammunition produceres på Mark 7 lade-maskiner der sikrer en høj kvalitet
Pro ammunition
Tilpasser og udvikler ammunition til den enkelte riffel for bedst mulige præcision.
Våben service
Vi kan servicere din riffel og indskyde den efter ønske. Derudover tilbyder vi også salg af riffler og optik.
Nordic Target
Dansk blyfri præcision ammunition som er perfekt for den ansvarlige jæger.
kontakt os