Pro ammunition
Kaliber
Alt fra 17 Hornet til 700 Nitro
målgruppen
Jægere der vil finde ammunitionen der passer optimalt til deres riffel og jagtformer.
Beskrivelse
‍Tilpasset ammunition er ammunition, der er specifikt fremstillet til en bestemt jagtsituation eller jagtvåben, hvilket resulterer i øget nøjagtighed og ydeevne. Det kan omfatte specielle projektiler og ladninger, der er tilpasset til en bestemt art, afstand eller jagtsituation.

Indledende snak

Tilpasset ammunition tilbydes efter en personlig samtale med en specialist, hvor dine jagtbehov og -ønsker analyseres. Specialisten rådgiver om de bedste muligheder for din jagtriffel og jagtsituation.

For at være kunde hos os, skal du oprette dig i vores digitale våbenbog, hvor du kan uploade dine våbentilladelser.

01
02

Indlevering af våben

Når vi er enige om en løsning vil du modtage et tilbud fra os. Du aftaler en tid, hvor du kommer ud til os på Sydvestvej 134 i Glostrup med din jagtriffel og våbentilladelse. Vi foretager en grundig undersøgelse af din jagtriffel for at sikre optimal ydeevne. Vi evaluerer kammeret, løbet, riffelgangen, kronen, bundstykket, patronindføringen, udtrækket, monteringen af optikken, samt sikring og aftræk.

Test ladninger

Herefter producer vi 5 test ladninger, med den kugle, det hylster, fænghætte og krudt vi mener vil løse opgaven der opfylder netop dit behov. Fra ladning 1 til 5 vil vi forøge mængden af krudt og dermed også den energi kugle der vil overføres ved træfning af vildt.

03
04

Indskydning

Ved den endelige testskydning vil vi indskyde din jagtriffel på 100m lige på. Hvis du ønsker det, kan vi tilbyde dig, at du selv kommer med på skydebanen og sammen med os indskyder din Jagtriffel.

Færdig ladning

Vi gemmer nu det lade-nr der performede bedst, så du altid kan bestille din skræddersyet ladning. Du køber minimum 50 stk. Men du kan selvfølglig købe så mange du ønsker og der ved opnå en bedre pris.

05
Nordic Target
Dansk blyfri præcision ammunition som er perfekt for den ansvarlige jæger.
KONTAKT OS