Safari ammunition
Kaliber
300WM til 700 Nitro
målgruppen
Jægere der skal på jagt safari og som ønsker det optimale setup for at have de bedste forudsætninger for den gode jagtrejse.
Beskrivelse
Med mange års erfaring har Nordic Target specialiseret sig i at producere safari-ammunition. Vi bruger forskellige kugler fra anerkendte producenter som Woodleigh, hvor Hydrostatic-kuglen er meget populær, og kugler fra Swift hvor A-Frame-kuglen især bruges meget i Afrika.

Vi tager højde for det klima, du skal skyde i, for at sikre, at din patron er tilpasset temperaturen og derfor ikke udvikler et for højt tryk ved affyring. Når du køber safari-ammunition hos os, ser vi gerne at du kommer forbi med din riffel, så vi kan sikre os, at ammunitionen og riflen passer sammen. Vi kan tage med dig på skydebanen og indskyde din riffel, så du er klar til jagten. Alternativt kan vi også indskyde riflen for dig.

Indledende snak

Kontakt os for en personlig samtale med en specialist, hvor vi gennemgår din jagt rejse eller safari. Specialisten du vil tale med rådgiver om de bedste ammunition muligheder for din jagtriffel og jagtsituation.

For at være kunde hos os, skal du oprette dig i vores digitale våbenbog, hvor du kan uploade dine våbentilladelser.

01
02

Test ladninger

Herefter producer vi enkelte test ladninger der tager højde for temperatur, højde og klima du skal jage i. Vi prøver derefter ladningerne af med din riffel på skydebanen, enten med eller uden dig.

Færdig indskydning

Hvis du ønsker det, kan vi tilbyde dig at vi tager med på skydebanen hvor vi sammen med dig indskyder din riffel. Du har nu den optimale Safari ladning, som du kan købe hos os og vi gemmer lade-nr., hvis du senere ønsker at købe mere.

03
Nordic Target
Dansk blyfri præcision ammunition som er perfekt for den ansvarlige jæger.
KONTAKT OS